Τηνοσ Φωτια - Holiday.gr - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ASPROS POTAMOS ΣΗΤΕΙΑ : Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε “μαύρες” μνήμες.

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ.

Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ ALIKES APARTMENTS ΕΛΟΥΝΤÎ' from www.holiday.gr
Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση.

Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε .

Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην .

Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ ALIKES APARTMENTS ΕΛΟΥΝΤÎ' from www.holiday.gr
Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία .

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ
Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ ALIKES APARTMENTS ΕΛΟΥΝΤÎ' from www.holiday.gr
Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ.

Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση.

Συναγερμός έχει σημάνει στην τήνο. Η φωτιά ξέσπασε στο όρος παράχραντος πριν λίγα . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα σε χαμηλή βλάστηση στα λυχνάφτια τήνου. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση. Μόλις έγινε αντιληπτή η πυρκαγιά στο σημείο έφτασε η πυροσβεστική υπηρεσία . Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην τήνο στον παραλιακό οικισμό αγ. Οι ισχυροί βόρειοι άνεμοι εντάσεως 7 με 8 μποφόρ που έπνεαν στην . Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε . Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες.

Τηνοσ Φωτια - Holiday.gr - ΞΕΝΟÎ"ΟΧΕΙΟ ASPROS POTAMOS ΣΗΤΕΙÎ' : Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες.. Μνήμες από το καλοκαίρι του 2021, όπου ξέσπασε η μεγάλη πυρκαγιά στην πάρο η οποία είχε . Υπό έλεγχο είναι η φωτιά που ξέσπασε χθες στον δεματοποιητή στην περιοχή κοσσίνι. Σε ύφεση είναι η πυρκαγιά στην τήνο που ξέσπασε νωρίτερα σε χαμηλή βλάστηση. Η σημερινή φωτιά στην τήνο, το νησί μας, μας έφερε "μαύρες" μνήμες. Νωρίτερα είχε σημάνει συναγερμός, ενώ από την πυροσβεστική έγινε .